slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

PROFIEL

Wie zijn wij?

Al ruim 180 jaar is er een Smederij in het hartje van Blaricum gesitueerd op dezelfde plek. Deze Smederij is gestart in 1832 en in 1888 overgenomen door Gerrit van Den Bergh en nu 4 generaties verder is Van den Bergh nog steeds in Blaricum.

Het oude bedrijf dat zich bezighield met o.a. paarden beslaan, smeedwerk,landbouwmechanisatie, constructiewerk, ijzerwaren verkoop en tuin en parkmachines heeft zich vertakt over de kleinkinderen van de oude smid Henk van den Bergh die 9 kinderen had.

Smederij en Tuinmachines Henk van den Bergh is hierdoor sinds 1996 zich gaan specialiseren in Tuin-en Parkmachines met daarbij Smederijwerkzaamheden zoals Sierhekwerken, inrijpoorten, raambeveiligingen, lasklusjes e.d.

Vanuit een historisch Smederij pand verzorgt Henk van den Bergh (scepterhouder) de verkoop, onderhoud en reparaties van tuin en parkmachines. Vanaf 1978 zijn wij JOHN DEERE dealer voor 't Gooi en omstreken, mede hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig dealerbedrijf.

Gezien de historische klantenkring verzorgen wij ook reparatie en onderhoud aan nagenoeg alle merken.
 

Wat mag U van Ons verwachten? 

  • Deskundigheid. Smederij Henk van den Bergh heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met JOHN DEERE, daarbij ook dealerschappen van gerenomeerde merken als HAYTER, ZENOAH KOMATSU, KRANZLE en andere kleinere merken, zodat U voor aankoop, onderhoud, reparatie en advies in "deskundige"handen bent. 
  • Tuinmachines en meer. Smederij en tuinmachines Henk van den Bergh durft te zeggen dat we meer doen. Omdat we uit de landbouwmechanisatie en het zwaardere metaalwerk komen hebben we veel mogelijkheden om machines naar Uw wens aan te passen zonder externe bedrijven. Ook voeren wij reparatie bij U thuis indien gewenst met onze ingerichtte  service-bus 
  • Halen/brengen Ook verzorgt Smederij en Tuinmachines Henk van den Bergh transport van Uw Tuin-of Parkmachine met onze service bus of kiepbare ambulance aanhanger. 
  • Vervangende machine. We kunnen het niet altijd beloven, maar meestal is er wel een gelijkwaardige vervangende machine waarmee U uw tuinwerkzaamheden kunt afmaken wanneer Uw machine het onverhoops laat afweten. 
  • N0 nonsense Bent U niet zeker van wat U nodig heeft , dan kunnen we altijd met U meekijken bij U thuis voor advies en zonodig kunt U eventueel de machine bij U thuis vrijblijvend testen.

Tot ziens bij Smederij en Tuinmachines Henk van den Bergh

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst