slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

Tuintrekker nodig? Komt u naar Smederij Bergh

Tuintrekker nodig? Komt u naar Smederij Bergh

Tuintrekker nodig? Dat komt goed uit. Smederij Bergh is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren en repareren van tuin en parkmachines, waaronder de tuintrekker. Wij leveren u een tuintrekker van verschillende merken zoals John Deere en Countax.

We bepalen op basis van budget en kwaliteit de aanschaf van de tuintrekker die u nodig heeft. John Deere en Countax leveren u een tuintrekker die op duurzaamheid is gebouwd. Kenmerken van deze duurzaamheid van de tuintrekker zijn onder meer een dik en volledig gelast stalen frame. Natuurlijk is deze tuintrekker niet alleen maar gebouwd op een langere levensduur, maar zijn ze ook specifiek gebouwd om nog hard te kunnen werken. De tuintrekker is zelfs uitgerust met een uurmeter die het aantal werkuren bijhoudt. Kortom, komt u een tuintrekker uitkiezen in onze werkplaats.Smederij van den Bergh levert uw tuintrekker o.a. in de omgeving van 't gooi, bijvoorbeeld in Almere, Laren, Hilversum, Naarden, Huizen, Eemnes, Baarn, Bussum en Blaricum.

Tuintrekker voor ieder budget.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Ballast blokken ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.
Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst