slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

Tuinmachines, alles dat u zoekt vindt u hier.

Smederij van den Bergh heeft een breed scala aan tuinmachines. Op het gebied van de tuinmachines hebben zij zich gespecialiseerd. Zo proberen zij steeds meer producten aan hun klanten aan te bieden die voor de pariculieren- en professionele markt worden gebruikt.

 

 

U bent van harte welkom om een keer in Blaricum langs te komen bij Smederij van den Bergh. U kunt dan zien wat zij op het gebied van tuinmachines in hun assortiment hebben. Wij hebben altijd merk tuinmachines waar u mee uit de voeten kunt. U bent bij Smederij van den Bergh aan het juiste adres voor meer informatie over de tuinmachines. Zij hebben antwoord op al uw vragen.

Bent uw op zoek naar producten op het gebied van tuinmachines. Kom dan eens in de werkplaats kijken. Smederij van den Bergh levert tuinmachines o.a. in de omgeving van 't gooi, bijvoorbeeld in Almere, Laren, Hilversum, Naarden, Huizen, Eemnes, Baarn, Bussum en Blaricum, waar het bedrijf gevestigd is.

Tuinmachines voor particulier en professional

Wilt u vrijblijvend meer informatie over tuinmachines ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst