slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

Robotmaaier, een prachtig gazon zonder inspanningen

Gemak dient de mens. Met een robotmaaier is dit zeker het geval. Bij Smederij van den Bergh weten zij alles van de robotmaaier. De robotmaaier die zij leveren is smal, compact en stil. Bovendien leven zij alleen een robotmaaier van topkwaliteit.

De robotmaaier is uw persoonlijke tuinman met een electronisch hart en vol met talent. De robotmaaier is ideaal voor middelgrote tuinen. De robotmaaier is de perfecte machine om uw gazon net zo mooi te houden als uw favoriete golfbaan. Vanaf nu kunt u echt gaan genieten in het weekend, dankzij de robotmaaier. Door de vierwielaandrijving van de robotmaaier kunnen deze machines moeiteloos oneffen terreinen en hellingen tot wel dertig graden maaien.

Wij hebben verschillende modellen van de robotmaaier die ideaal zijn voor mensen die voor een aantrekkelijk bedrag kennis willen maken met een robotmaaier, zonder in te leveren op de maaikwaliteit. Smederij van den Bergh levert uw robotmaaier o.a. in de omgeving van 't gooi, bijvoorbeeld in Almere, Laren, Hilversum, Naarden, Huizen, Eemnes, Baarn, Bussum en Blaricum, waar het bedrijf gevestigd is.

Dankzij de robotmaaier heeft u tijd voor andere dingen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over robotmaaier ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst