slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

Kettingzaag van topkwaliteit

Of u nu een paticulier of professionele gebruiker bent van een kettingzaag. Smederij Bergh heeft een geschikte kettingzaag voor u. Ideaal voor het opruimen van een paar bomen of stronken in de tuin. Iedereen weet hoe handig een kettingzaag kan zijn!

 

In onze werkplaats kunt u meer te weten komen over een kettingzaag. Smederij Bergh kunt u een kettingzaag leveren van de gehele lijn van het topmerk Zenoah. Uiteraard kunnen zij u ook een kettingzaag van één van hun andere leverancier leveren. Voor meer informatie komt u gewoon naar Blaricum om uw kettingzaag uit te kiezen.

Mocht er na aanschaf van uw kwaliteits kettingzaag toch iets aan kapot gaan, dan is dat natuurlijk altijd vervelend. Echter kunt u voor garantie en repartie van uw kettingzaag altijd bij ons terecht. Uw kettingzaag word dan in onze eigen werkplaats gerepareerd. Smederij van den Bergh levert uw kettingzaag o.a. in de omgeving van 't gooi, bijvoorbeeld in Almere, Laren, Hilversum, Naarden, Huizen, Eemnes, Baarn, Bussum en Blaricum.

Verkoop, reparatie en onderhoud van uw kettingzaag. Wilt u vrijblijvend meer informatie over een kettingzaag ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst