slideshow2 slideshow3
Portfolio showcase
Informatie aanvragen

Houtversnipperaar voor particulier en professioneel gebruik.

Voor het versnipperen van takken en groenafval heeft Smederij van den Bergh kwalitatief hoogwaardige houtversnipperaars. De houtversnipperaars zorgen ervoor dat het tuinafval tot een minimaal volume word terug gebracht. Er zijn Houtversnipperaars voor de particuliere en voor de professionele markt.

 

In de werkplaats in Blaricum vindt u bij Smederij van den Bergh een breed assortiment aan houtversnipperaars. Zij zullen u helpen de juiste keuze te maken uit de vele houtversnippers. Houtversnipperaars zijn er in twee uitvoeringen,te weten: houtversnipperaars met een messenschijf of een trommelversnipperaar. Zo heeft ieder zijn houtversnipperaar.

Wilt u weten wat de beste houtversnipperaar voor u is, kom dan snel is bij smederij van den Bergh in Blaricum kijken. Smederij van den Bergh levert houtversnipperaars o.a. in de omgeving van 't gooi, bijvoorbeeld in Almere, Laren, Hilversum, Naarden, Huizen, Eemnes, Baarn, Bussum en Blaricum, waar het bedrijf gevestigd is.

Houtversnipperaar voor het verkleinen van takken, stammen en snoeihout

Wilt u vrijblijvend meer informatie over houtversnipperaar ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws

Kleine vermelding dat Henk eind Januari 2014 onder leiding van Wim Hof the Iceman in 46 uur de mount Kilimanjaro (5895m) heeft beklommen

in slechts gekleed in alleen een korte broek...

  

Begrippenlijst